Polatoğlu İlkokulu

Belgegeçer : 0432 223 4616
WEB http://polatogluilkokulu.meb.k12.tr
Adres : İstasyon Mahallesi
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 1
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : ikili öğretim
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 13.10- 18.00
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kömür Kalorifer
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Okulumuza çarşıdan toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : İstasyon Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Van Merkezde bulunup, okulumuza çarşı merkezden toplu taşıma araçları ile 15 dakikada ulaşılmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :