VAN / TUŞBA - Polatoğlu İlkokulu

Polatoğlu İlkokulu

0(432) 223 1219
Adres
İSTASYON MAH. SELAHATTİN SK. POLATOĞLU ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 17 TUŞBA / VAN
Vizyon
Öğretmenlerimiz,öğrencilerimiz,velilerimiz, çalışanlarımız ve diğer paydaşlarımızdan alınan görüşler sonucunda Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Okulun evvela yarış pisti ve rekabet sahnesi kavramlarından arındırılmasını sağlamak ve nihayetinde herkesin dayanışma, sevgi, kararlılık ile Polatoğlu ailesine ve topluma layık kişiler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :ikili öğretim
12.50- 17.40
Okulumuza çarşıdan toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri
İSTASYON MAH. SELAHATTİN SK. POLATOĞLU İLK VE ORTA OKULU BLOK NO: 17 TUŞBA / VAN
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Van Merkezde bulunup, okulumuza çarşı merkezden toplu taşıma araçları ile 15 dakikada ulaşılmaktadır.